Et Projekt starter med en bærende idé, der gennem mange beslutninger skal bæres ud i den fysiske virkelighed.

TEGNESTUEN

- beskæftiger sig med traditionelle arkitektfaglige opgaver indenfor bygningsdesign. Vi har beskæftiget os med byplaner, lokalplaner, brugsdesign samt kunstnerisk udsmykning, m.m.

- tager altid kreativt afsæt i de stedlige forhold og bygherrens krav til byggeriet. Vi griber fat i de fundamentale spørgsmål og analyserer de grundlæggende behov og muligheder, som et projekt skal tilfredsstille indenfor bygherrens økonomi. Vi giver et kunstnerisk kvalificeret bud på løsningen af en given opgave.

- prioriterer samarbejdet mellem byggesagens parter meget højt, helt fra opgavens start. Bygherre, arkitekt, ingeniør og entreprenør samarbejder fra starten om løsningerne i en åben dialog. I dette samarbejde kommer erfaringer, kompetancer, og specialviden fra forskellige faggrupper bygherren tilgode. Hvor vores egen viden hører op, samarbejder vi med et bredt netværk af specialister indenfor byggebranchen, samtidig med at vi ikke går på kompromis med visionerne.

- sætter focus på kerneydelsen: - at levere et byggeri, som bygherren har brug for, bearbejdet teknisk og kunstnerisk så det holder i mere end een forstand.

- holder fast I visionerne I hele forløbet, fra overordnet ide til mindste detalje.

- har som overordnet mål at skabe arbejdsglæde under opførelsen og brugerglæde i hele husets levetid – kort sagt at skabe byggerier, som mennesker kan værdsætte I generationer – det er god økonomi.

 

- er organiseret i DANSKE ARK og AKADEMISK ARKITEKTFORENING.

- har været tilknyttet ArkitektHjælpen® og BOLIUS.

- har beskikkelse til at udføre tilstandsrapporter.

- har professionel arkitektansvarsforsikring vis Danske Ark hos HDI