Købergennemgang

Alt for mange boligkøbere er havnet i en uheldig situation, hvor drømmehuset få år senere viser sig at være behæftet med skader, som ikke var nævnt i tilstandsrapporten, da købskontragten blev underskrevet.

Det er min mission at gøre boligkøbere klogere på deres fremtidige hus, så de er bedre rustet til at foretage boligkøbet.

Der kan være mange penge at spare ved at få en autoriseret bygningssagkyndig til at gennemgå huset med henblik på at gøre dig klogere på eventuelle fremtidige omkostninger ved husets fremtidige veligeholdelse indenfor de næste 30 år.

På købergennemgangen gennemgår vi ejendommen og tilstandsrapporten sammen, så du får en uvildig og mere retvisende forståelse for ejendommens vedligeholdelsesstand og potentielle fremtidige omkostninger - alt sammen så du kan sove tryggere om natten. 

Pris: kr. 3.150,- (inkl. moms)

 

Afleveringsforretning (nybyggeri)

Har du indgået aftale om et byggeri med en entreprenør, kan jeg gennemgå ejendommen for forhold, der bør bringes i orden inden den endelige afleveringsforretning. Jeg ser også gerne projektet igennem på projektstadiet, så forhold, der kan belaste bygningen opdages på projektstadiet og ikke bliver et forhold, der skal rettes på bagefter eller muligvis aldrig.

Pris: kr. 3.000 (inkl. moms)